keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Vuoden Isä -palkinnon saaja: Vincent Vega

No niin, tämän postauksen kuvat ovat parin kuukauden takaisia. Ne liittyvät erään vampyyriperhetarinani henkilöihin. Mainitsin tarinasta hieman Lempisimejäni-postauksessa, kun näytin kuvat Ericistä ja Matthewista. Tarina on siis vain omaksi ilokseni, enkä aio julkaista sitä ainakaan vielä missään. Saatan julkaista sen sitten kun/jos saan sen valmiiksi, sillä tarina on nyt aika pahasti kesken. :P

Mutta joka tapauksessa, halusin silloin pari kuukautta sitten nähdä, miltä Eric ja hänen pikkusisaruksensa näyttäisivät lapsina nyt, kun heillä oli korvaavat silmät ja ihot ja uusia hiuksia ja vaatteita. Menin siis edelliseen tallennukseen ja stailasin heidät, ja ai että he olivat söpöjä. :D Sitten, krhm... Tein vähän sitä ja tätä (lue: sekoilin) ja otin parikymmentä kuvaa.


***
Tässä on siis se kolmikko teineinä. Vasemmalta oikealle Julie, Eric ja Inga. (Eric, senkin kivikasvo, ärgh. :'D En löytänyt mitään posea, joka ei saisi Ericiä näyttämään oudolta)
Tässä on Eric lapsena.
Ja tässä on Inga lapsena. En ottanut Juliesta erikseen kunnon kasvokuvaa, koska... eeh, hän ei ole niin tärkeä hahmo verrattuna Ingaan tai Ericiin. :P Hän on kyllä suht. isossa osassa tarinassa, mutta silti.
Julie ja Inga eivät tarinassa ole erityisen hyvissä väleissä. Julie oli ala-asteella tosi suosittu koulussa ja Inga taas kiusattu, eikä Julie halunnut pilata mainettaan, joten hän ei tietenkään puolustanut siskoaan millään tavalla. Lisäksi Julie raivostui siskollensa todella usein, kun tämä oli vahingossa lukenut hänen ajatuksiaan. Inga omaa siis telepaattisia kykyjä: hän osaa hieman telekinesiaa ja pystyy lukemaan toisten ajatuksia halutessaan.
Awws, Inga! </3
Julie: Minä varoitan!
Julie: Pidän sinua silmällä...
Inga: Bitch please, I ain't even scared.
Lopulta Julie hyökkäsi Ingan kimppuun, ja tietenkin heidän isukkinsa tuli heti paikalle raivoamaan Julielle. :P
Vincent: Pentele... 
Sitten hän saarnasi Ingallekin? D:
Vincent: Taas pentele...
Seurauksena molemmat tytöt joutuivat jäähylle.
Julie oli niin kiukkuinen jäähystä, että oikein katsoi kieroon.
Ingaa... :c Ihan turhaan jäähylle jouduit. Mitäs Vincent muuten katselee tuolla taustalla?
Vincent: Hmm... Pitäisikö poikakin laittaa jäähylle?
Et ole tosissasi.
"Poikani..."
"Halitaan! :3"
Höystettynä typerällä ilmeellä...
Halitaan ja syödään samalla Ericin pää. Kiva juttu.
Sitten Julie tietysti meni ruinaamaan isältään vapautusta jäähyltä.
Julie: En se minä ollut, tai no, olin, mutta en tehnyt sitä tahallani, tai siis... No kun se ärsytti! D:<
Vincent: Oh really now?
Vincent: HÖMMM...
Ja taustalla Inga on vieläkin jäähyllä. :c
Vincent: ...Okei! Jos toinen ärsyttää, niin eihän sille voi mitään, jos häntä haluaa vähän hakata. c:
Siinäpä vasta esimerkillinen ja hyväsydäminen isä. ♥
Noh, käskin Vincentin lopettamaan Ingan jäähyn, mutta sen sijaan...
Vincent: *lagilagilagilagilagijäätääääää*
D:
Jäätymisen jälkeen:
Vincent: No niin, olet varmaan jo oppinut läksysi. Ei toisia saa ärsyttää, vai mitä?
Inga: Mutku en mä...
Vincent: Hyvä juttu, tiesin, että ymmärtäisit. n.n Ethän enää kiusaa Julieta?
Inga: ...

Noh, oikeasti Vincent ei ole tuollainen. :P Vaikka vanhemmat arvostavat Julieta enemmän kuin Ingaa, he eivät millään tavalla laiminlyö ketään lastansa.

***

Mitäs tähän loppuun sanoisi... Noh, jos jotakuta nyt oikeasti kiinnostaa ihan älyttömästi tämä tarina, voin laittaa jonkun pienen pätkän jossain vaiheessa tänne. :P Tosin minua pelottaa siinä hieman se, että sitä saatetaan sitten haluta lisää ja minä en kuitenkaan halua julkaista sitä kokonaan ja äääh. Hankalaa. :'D Tarina ei edes ole suunniteltu ihan loppuun asti, että tuota... Ja se on ollut tauolla jo muutaman kuukauden ajan, koska en jostain syystä keksi mitään kirjoitettavaa yhteen pieneen kohtaan, joten olen siis jämähtänyt siihen. En halua kirjoittaa tai kuvata enempää ennen kuin olen saanut sen kohtauksen loppuun. Nöf.

Ajattelin ehkä nyt seuraavaksi tehdä postauksen nelosesta ja samoihin aikoihin tulisi varmaan myös uusi postaus Clémenteistä. Eli jos joku ei pidä ollenkaan nelosesta eikä näin ollen juuri halua siitä kuvia katsella, hän voi mennä suoraan Clémentien postaukseen. :'D Katsotaan, jos saisin vaikka viikonlopun aikana tehtyä ne postaukset.

6 kommenttia:

  1. Oih, toi Eric on niin suloinen, että... :3 Tykkään tuosta ihosta, jota käytit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eric on. :3 Ja joo, tuo iho sai hänet näyttämään entistä paremmalta. :D Oli hän toki suht. komea ihan EA:n ihollakin, mutta korvaava iho sai hänen komeutensa suorastaan loistamaan. :P

      Kiitos kommentista!

      Poista
  2. Ai niin, Vincent näyttää ihan Edward Cullenilta. Noi hiukset ja kaikki. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä Twilight-fanituksellani ala-asteaikoina (jolloin siis tein Vincentin ja hänen vaimonsa Sydneyn) oli jotain vaikutusta asiaan...? En kyllä silloin muistaakseni ainakaan tietoisesti tehnyt Vincentistä Edwardin näköistä. :D Olen kokeillut vaihtaa Vincentin hiuksia, mutta ei hänelle oikein sovi mitkään muut kuin nuo Edwardin tyyliset hiukset. Heh. :D

      Poista
  3. Hyvä blogi on. :) Tääkin on vasta alussa, luulin, että oisit jo pidemmän aikaa postaillut. :D

    Inga on kyllä niin suloinen, mutta jostain syystä pidän enemmän Juliesta. Eric kyllä menee, mutta se vaikutti vähän tylsältä. Tai sitten se johtuu siitä. että en pidä miessimeistä juuri lainkaan. :D

    -Lukija-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajatus simsblogin pitämisestä oli kytenyt aika pitkään, ja tuossa pari kuukautta sitten ajattelin vihdoin tehdä tämän. :D

      Julie on kyllä myös ihan söpö. c: Tarinassa hän on vain aika usein hieman kärttyisä Ericille ja Ingalle. :P Ja heh, minä taas olen heikkoina miessimeihin. x'3 Vaikka en osaakaan tehdä niitä läheskään niin hyvin kuin naissimejä.

      Kiitos kommentista!

      Poista